vidaXL Afumătoare cuptor/grătar, generator fum rece, oțel galvanizat (3200766)

1 224,47 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 224,47 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Gratar cu afumatoare

Weber Smokey Mountain Cooker 57cm Gratar cu afumatoare 2 442,00 RON Weber Smokey Mountain Cooker 57cm vidaXL 46529 Gratar cu afumatoare 1 179,99 RON vidaXL 46529 vidaXL 46528 Gratar cu afumatoare de la 974,82 RON vidaXL 46528 Strend Pro Smoker (2210295) Gratar cu afumatoare de la 375,21 RON Strend Pro Smoker (2210295)
Descrierea produsului
Tip Traditional
Material Metal

Functii

Roata Nu
Functie automatica Nu

Dimensiuni

Latime 44.5 cm
Inaltime 110 cm
Adancime 29 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Utilizați această afumătoare multifuncțională pentru cuptor cu așchii de lemn și un generator de fum rece, pentru a pregăti un festin și pentru a vă bucura de momente plăcute petrecute în aer liber cu familia dvs. !

Material durabil: Oțelul este un material excepțional de dur și puternic. Oferă rezistență și stabilitate. Galvanizarea oferă o protecție mai bună împotriva coroziunii și este utilă pentru produsele care vor fi utilizate în aer liber, precum și în medii dure.
Spațiu amplu pentru afumătoare: Afumătoarea în aer liber oferă mult spațiu pentru afumarea cărnii, peștelui, cârnaților și așa mai departe. Cârligele în formă de S și grilajele incluse vă fac grătarul mai convenabil.
Funcție indicativă: Cuptorul pentru afumat este echipat cu un termometru, pentru a verifica temperatura incintei. De asemenea, puteți urmări alimentele din interior, datorită ferestrei de sticlă a afumătoarei.
Generator de fum rece: Pur și simplu umpleți-l cu rumeguș și aprindeți-l cu o lumânare până când rumegușul începe să își schimbe culoarea. Scoateți lumânarea și puneți generatorul de fum în dulapul de afumat la rece. Plasa compactă de formă pătrată permite așchiilor de fum să ardă uniform și încet timp de până la 16 ore.

Avertisment:
Nu utilizați grătarul într-un spațiu închis și/sau locuibil, de exemplu, case, corturi, rulote, case pe roți, bărci. Pericol de deces cauzat de intoxicare cu monoxid de carbon.
Afumătoare:
Material: Oțel galvanizat și sticlă
Dimensiuni: 44,5 x 29 x 110 cm (l x ad. x î)
Dimensiune fereastră de sticlă: 19,5 x 41,5 cm (L x l)
Vatră de foc, poliță și tavă de cenușă placate cu zinc
Sertar cu mâner
Recomandat pentru utilizare în exterior
Generator de fum rece:
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil 304
Dimensiuni: 27 x 27 x 4,5 cm (L x l x î)
Greutate: 720 g
Asamblare necesară: Da
Pachetul de livrare conține:
1 x Cuptor cu afumătoare
2 x Cârlig în formă de S
3 x Grilă
1 kg așchii de lemn
1 x Generator de fum rece

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.